Utilizarea cardurilor MOL Group pentru taxele de drum în Croația

Avem vești bune pentru tine! Din decembrie 2021 oferim o nouă opțiune de plată a taxei croate. Serviciul de plată a taxelor a fost extins pentru cardul MOL Group Gold Europe, permițând utilizarea sistemului de colectare electronică a taxelor HAC (ENC / OBU). Cardul MOL Group Gold Europe este acceptat pentru modul de plata la termen (solicitați un OBU și achitați ulterior taxa de drum prin MOL Group Gold Europe Card, împreună cu factura de combustibil). Dispozitivul ENC poate fi utilizat pentru vehicule personale și de transport - toate categoriile de vehicule (IA, I, II, III și IV). 

Serviciul de plată a taxei este o cerință de bază a tuturor companiilor de transport și facem totul pentru a le face cât mai ușor și confortabil pentru clienții noștri. Scopul nostru este de a crește gradul de satisfacție și loialitate a clienților prin toate acțiunile noastre.

Datorită cooperării de succes cu compania HAC (Hrvatske autoceste d.o.o), am extins posibilitatea existentă de a plăti cu cardul dumneavoastră de combustibil în porțile de taxare operate de compania HAC cu posibilitatea de a utiliza unitatea ENC OBU.

Ești interesat de această ofertă și vrei să afli detaliile soluției noastre? Citiți mai multe aici sau contactați un reprezentant de vânzări.