Plata taxei DarsGo cu cardul MOL Group GOLD Europe

 

Stimate Partener,

 

În Slovenia, sistemul de plată a taxei de drum pentru autostrăzi si drumuri expres este operat de DarsGO.

 

Taxa se aplică tuturor vehiculelor care depășesc 3.5 tone. Pentru a achita taxa, aceste vehicule trebuie să aibă instalat un dispozitiv OBU. Plata taxei se poate face și cu cardul MOL Gold Europe.

 

Dacă doriți să utilizați plata taxei în sistem de plată la termen, pentru încheierea unui contract, este necesar să asociați fiecărui OBU un card MOL Gold Europe.

 

Dorim să vă informăm că în situția în care, din motive de neplată a facturii sau de modificare a numărului cardului, asocierea dintre OBU si respectivul card MOL Gold Europe, nu mai este valabilă. Pentru a realiza din nou asocierea dintre OBU și un card MOL Gold Europe, este necesar să vă adresați unui punct DarsGO (inclusiv la stațiile MOL din Slovenia). Vă rugam totodata să acordați atenție faptului că in situația in care același card este blocat pentru neplată în mod frecvent, DarsGO poate să nu mai accepte cardul respectiv pentru plata la termen.

 

Dacă doriți să obțineți informații suplimentare despre obligațiile de plată a taxelor de drum în Slovenia, găsiți o descriere detaliată la acest link - https://www.darsgo.si/portal/en/home -

 

 

Cu deosebită considerație,

Echipa Carduri MOL România