Noul program de loialitate - MOL Move

Suntem dedicati în permanentă să aducem valoare adăugată partenerilor nostri si să le oferim o experientă exceptională. Lansarea noului program de loialitate MOL Move este un pas important în acest sens, oferind clientilor oportunitatea de a fi răsplătiti pentru loialitatea lor într-un mod inovator si interactiv.

Cu această ocazie, noul program digital MOL Move vă asteaptă în statiile MOL cu o cafea din partea casei, dar si cu reduceri, surprize si oferte dedicate.

Adresat tuturor clientilor si partenerilor MOL România, MOL Move promite o abordare complet nouă, aducând în prim plan avantaje personalizate si surprize exclusive.

  •              Prin utilizarea aplicatiei MOL Move împreună cu cardul de carburant MOL Gold, utilizatorii pot acumula puncte de loialitate si pot avansa în cele patru nivele distincte: GREEN, SILVER, GOLD și VIP.
  •              Avantajele oferite de nivelul de loialitate includ reduceri si oferte speciale, pe care le puteti utiliza exclusiv în scop personal, prin plata în numerar sau card bancar, si NU prin utilizarea cardului de carburant MOL Gold.

Asadar, luna martie nu este doar începutul unui nou anotimp, ci si începutul unei noi etape, marcat de lansarea programului de loialitate MOL Move. Pentru mai multe detalii si pentru a profita de toate beneficiile, descărcati acum aplicatia MOL Move si alăturati-vă comunitătii!

  Adunati puncte si urmăriti progresul

   Valorificati recompensele pe telefon

  Câstigati premii, reduceri si altele

  Localizati statiile MOL

  Utilizati cardul de loialitate virtual

Descoperiti toate beneficiile oferite în aplicatia MOL Move!

Descărcati aplicatia din AppStore sau Google Play.

                         Pentru mai multe informații, consultati Termeni și conditiile generale sau contactati info@molmove.ro.