Nove funkcije na VKC-ju

Spoštovane stranke,

Virtualni kartični center je namenjen preverjanju in nadzoru stroškov goriva vašega podjetja, omogoča hitrejše in učinkovitejše reševanje vseh administrativnih opravil v zvezi s karticami MOL Gold, 24 ur na dan.

Kot smo napovedali, VKC prinaša sveže novosti z dodatnimi funkcijami. Raziskujte najnovejše možnosti za še večje udobje.

 

 

MASOVNO NAROČANJE KARTIC

S funkcijo naročanja kartic je možno naročiti novo kartico goriva v spletnem kartičnem centru.

Sedaj uvajamo možnost množičnega naročanja kartic, kot nov, udobnejši način naročanja kartic. S to možnostjo lahko naročite več kartic hkrati.

Za več podrobnosti obiščite https://molgroupcards.com/occ in si oglejte video » MASOVNO NAROČILO KARTIC «.

 

 

 

NASTAVITEV PIN-OV

Koda PIN za kartico je privzeto poslana po pošti. Naš dolgoročni cilj pa je zagotavljanje hitrejše in učinkovitejše elektronsko upravljanje ter podpora varovanju okolja.

Zato odslej nudimo možnost elektronske nastavitve PIN kod preko VKC, tako da jo lahko nastavite sami, elektronsko med postopkom aktivacije kartice.

Za več podrobnosti obiščite https://molgroupcards.com/occ in si oglejte video » NASTAVITEV PIN-OV IN AKTIVACIJA KARTIC«.

 

AKTIVACIJA KARTICE 

 

V spletnem kartičnem centru lahko priročno in hitro aktivirate svoje kartice posamično ali množično.

 

 

Za več podrobnosti obiščite https://molgroupcards.com/occ in si oglejte video » NASTAVITEV PIN-OV IN AKTIVACIJA KARTIC«.

 

OBVESTILA O SPREMEBI CENE PO CENIKU

 

Imamo veliko možnosti, ki jih lahko izberete in prilagodite obvestila za vaše podjetje. Naše pogodbene stranke imajo tudi možnost preveriti kataloške cene držav, ki jih pokrivajo njihove pogodbe, in tudi nastaviti obvestilo, če želijo prejemati spremembe kataloške cene tudi na ravni države po vaših željah.

Za več podrobnosti obiščite https://molgroupcards.com/occ in si oglejte video » OBVESTILA O SPREMEBI CENE PO CENIKU«..

 

PRENOS PRIMOPREDAJNIH DOKUMENTOV

Za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo prijaznost do okolja smo naredili nekaj sprememb pri izdelavi kartic, knjiženju in pošiljanju primopredajnega dokumenta, ki pripada izdelanim karticam.

PRIMOPREDAJNI DOKUMENTI bodo poslani po e-pošti ali pa jih lahko prenesete iz spletnega centra za kartice.

 

Za več podrobnosti obiščite https://molgroupcards.com/occ in si oglejte video » PRENOS PRIMOPREDAJNIH DOKUMENTOV«.

 

Verjamemo, da bo VKC služil tudi v vaše zadovoljstvo. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas na MOL Group Cards | Kontaktirajte nas.

 

S prijaznimi pozdravi,

 

Kartični oddelek MOL Slovenija