Informacije o predaji bencinskih servisov Madžarska in Poljska

 

Spoštovane stranke,

 

z veseljem sporočamo, da smo našo mrežo razširili s prek 410 novimi bencinskimi servisi LOTOS Paliwa, ki so se mreži priključili po uspešnem nakupu PKN Orlen in LOTOS na Poljskem. V okviru prevzemne pogodbe je predviden prenos lastništva 64 bencinskih servisov MOL na Madžarskem, ki prehajajo na Orlen.

 

Predaja omenjenih 64 bencinskih servisov MOL na Madžarskem novemu lastniku bo potekala postopoma, in sicer predvidoma od 8. 1. 2024 do konca aprila 2024. V prilogi najdete seznam bencinskih servisov s predvidenimi datumi predaje novemu lastniku. Od datuma predaje bencinskega servisa namreč plačilo s poslovno Kartico Skupine MOL (Gold kartice) na posameznem servisu ne bo več mogoče.  

 

Svoje poslovne Kartice Skupine MOL lahko še vedno brezskrbno uporabljate na več kot 400 bencinskih servisih MOL na Madžarskem ter na skoraj 6.500 sprejemnih mestih po vsem svetu, ki vključujejo lastno in partnerska omrežja Skupine MOL. Seznam sprejemnih lokacij za poslovne Kartice Skupine MOL najdete na naši spletni strani: https://www.molgroupcards.com/si/mreza.

 

V primeru kakršnega koli vprašanja smo vam na voljo na spletnem naslovu https://www.molgroupcards.com/si/kontaktirajte-nas

 

S prijaznimi pozdravi,

 

Kartični oddelek MOL Slovenija